Reportages


Eerste kookworkshop 2015

Op zaterdag 17 januari 2015 vond de eerste kookworkshop van dit jaar plaats. Onder leiding van Lisa Yeng en het keukenteam van De Chinese Brug werd de traditionele zoete tang yuan (湯圓 kleefrijstmeel balletje) gemaakt met zwarte sesamvulling.

Lekker uitwaaien in Zeeland en proeven van de schatten uit de zee. Dat deden de deelnemers aan de excursie naar Zeeland op 26 september! Vroeg in de ochtend verzamelden de opgewekte deelnemers bij Stichting De Chinese Brug

Afgelopen zaterdag 20 september vond de eerste kookworkshop plaats op de Chinese Brug. Docente Sau-Yee Liu leerde de deelnemers een lekkere New York Cheesecake maken met een eigen twist.

Op zondag 9 februari 2014 vierde Stichting De Chinese Brug het Chinees Nieuwjaar bij theater De Vaillant.

Nu zijn de meeste bezoekers en vrijwilligers nog afkomstig uit de Chinese gemeenschap. Dat gaat veranderen. Na een verbouwing is De Chinese Brug straks helemaal klaar voor de rol als Buurthuis van de Toekomst.

 

Stichting De Chinese Brug vierde op zaterdag 14 september 2013 het Chinees Maanfeest. Verschillende culturen kwamen bijeen voor deze gelegenheid. We werden vereerd met het bezoek van wethouder Karsten Klein (Jeugd, Welzijn en Sport) en de heer Chun Liu, raadsman van de Chinese ambassade.

Contact
De Chinese Brug
Zuidwal 94
2512 XV Den Haag

070-3616689
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.