Vacature: Coördinator Welzijn en Transitie

 Project coördinator Welzijn en Transitie (18 uur per week)

 

 

Functieomschrijving

Voor onze stichting zijn wij op zoek naar Project coördinator die ervaring heeft als sociaal cultereel werker en bekend is met de sector Welzijn en met het begrip Buurthuis van de Toekomst. De Project coördinator ziet het als een uitdaging om de Stichting te ondersteunen bij het minder afhankelijk worden van gemeentelijke subsidie. De Project coördinator is daadkrachtig, initiatiefrijk en in staat een netwerk op te bouwen en te onderhouden.

 

Werkzaamheden die horen bij Project coördinator Welzijn en Transitie:

Advies en ondersteuning bieden aan het bestuur van de Stichting

I.s.m het bestuur de transitie naar een financieel meer zelfstandige organisatie vormgeven

Verantwoordelijk voor subsidie en fondsaanvragen en verantwoordingen

·     Zorgdragen voor de dagelijkse gang van zaken: (financieel) administratieve werkzaamheden, voorraadbeheer, opvagen van vragen van bezoekers en vrijwilligers

      Contact onderhouden met gemeente Den Haag, het stadsdeel centrum en strategische partnerorganisaties

 

     Functie-eisen

        Goede kennis van het Nederlands in woord en geschrift. Kennis van Chinees (Mandarijn of Kantonees) en cultuur is een pré.

      HBO werk-en denkniveau

·       De kandidaat van de sociale kaart, maatschappelijk onwikkelingen en problematiek in Den Haag. En heeft een gedegen netwerk in het werkgebied Welzijn en/of bij de gemeente Den Haag

·       De kandidaat is op de hoogte van nieuwe projecten die de functie van Buurthuis van de Toekomst kan uitdragen op lange termijn.

     Zowel kandidaten van Chinese als niet Chinese komaf zijn welkom om te reageren.

            

      Gevraagde eigenschappen       

      Analytisch en probleemoplossend vermogen

      Klantgerichtheid met een dienstverlenende instelling

      Stressbestendigheid en een flexibele houding

 

      Salaris 

      het betreft een dienstverband voor een jar. Salaris is op basis van ervaring en conform de CAO Sociaal werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

 

Stichting De Chinese Brug
Stichting De Chinese Brug is een cultureel welzijnscentrum met een eigen buurthuis, die zich richt op bewonders uit Den Haag, met name uit stadsdeel Centrum, van allerlei komaf. Hoewel oorspronkelijk gericht op de Chinese gemeenschap, heeft zij al geruime tijd een veel bredere doelgroep. Belangrijk subdoelgroepen zijn de Chinese gemeenschap, ouderen en de zwakkeren in de samenleving. De Chinese Brug zet zich in op sociaal-maatschappelijk cultureel en educatief terrein voor jong en oud. Daartoe biedt zij in haar pand welzijnsdiensten, sociaal-culturele activiteiten en ruimtegebruik aan bewonders(groepen) en maatschappelijke organisaties. Zij doet dat waar mogelijk in samenwerking met partners in de wijk.

 

 

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en C.V. voor 1 oktober naar mevrouw Ingrid Schimmel coödinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mevrouw Catherine tsang coördinator activiteiten en vrijwilligers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zolang de vacature online staat, is het mogelijk om te reageren.

Contact
De Chinese Brug
Zuidwal 94
2512 XV Den Haag

070-3616689
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.