Tai Chi

Vanaf September 2016 beginnen we met een nieuwe groep Tai Chi cursus voor beginners. Tai Chi Quan is een eeuwenoude bewegingskunst ter bevordering van de lichamelijke gezondheid en de geestelijke rust.

Tai Chi Quan beoefenen geeft een groot aantal voordelen, want bij elke beweging van Tai Chi Quan komt uw gehele lichaam in beweging. De borstspieren ontwikkelen zich doordat het noodzakelijk is tijdens de oefeningen op zo'n natuurlijk mogelijke manier te ademen. Bovendien wordt de bloedsomloop gestimuleerd, de hartslag langzamer maar krachtiger, de bloedvaten ontstopt en het degeneratie en regeneratie proces (i.c. het afbreken van oude cellen en opbouwen van nieuwe cellen) gestimuleerd.

Tai Chi Quan bevordert de concentratie, omdat het nodig is van binnen rustig te zijn en te concentreren op elke beweging tijdens de oefeningen. Ook voor de hersens is Tai Chi Quan beoefenen goed. Door uw inzet worden het zenuwstelsel en andere organen beter op elkaar afgesteld en uw weerstand tegen koude, hitte en andere ziekten verhoogd.

De stijl van Tai Chi Quan die u bij ons kunt beoefenen heeft niet als doel om te vechten, maar om uw gezondheid te bevorderen. U zult al spoedig bemerken dat het uw gezondheid ten goede komt!

Tai Chi is niet aan leeftijd gebonden! Iedereen kan er op elke leeftijd mee beginnen. Met name voor de ouderen is het een goede lichaamsbeweging die geen krachtsinspanning kost.

 

Startdatum: September 2016
Tijdstip: Elke Woensdag 11:30-13:00 uur
Kosten: €15,- per maand
Aanmelden: bel 070-3616689 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Contact
De Chinese Brug
Zuidwal 94
2512 XV Den Haag

070-3616689
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.