Organisatie

Stichting De Chinese Brug is een cultureel welzijnscentrum, die zich inzet op sociaal-maatschappelijk, cultureel en educatief terrein voor jong en oud. Zij richt zich op bewoners uit Den Haag, met name uit Staddeel Centrum, van allerlei komaf. Daartoe biedt zij in haar pand welzijnsdiensten, activiteiten en ruimtegebruik aan bewoners (groepen) en maatschappelijke organisaties. Zij doet dat waar mogelijk in samenwerking met partners uit de wijk.

Bestuur
De organisatie wordt geleid door een algemeen bestuur. Zij bestaat thans uit 7 leden die elk zowel een specifieke expertise als een andere culturele afkomst heeft. Het dagelijks bestuur (organogram) wordt gevormd door:

  • Atom Zhou (voorzitter)
  • Jerry Wan (secretaris)
  • Sahira Masood (penningmeester)
  • Nancy Vidal (algemeen bestuurslid, portefeuille juridische zaken)
  • John Mike Jager (algemeen bestuurslid, activiteiten en vrijwilligers)
  • Songul Arslan (algemeen bestuurslid)

Zij worden ondersteund door een bureau:

Catherine Tsang (coördinator)

Frans de Haas (coördinator)

  • Tony Bruijns (algemeen medewerker)

Vrijwilligers
Voorts zijn er een tiental vrijwilligers die vrijwel dagelijks op ons centrum helpen met onder meer de financiële administratie, gebouwenbeheer en facilitaire voorzieningen. Ook hebben wij een netwerk aan vrijwilligers die helpen bij activiteiten, evenementen en de promotie van onze stichting.

Maatschappelijke ondersteuning
Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van een Nederlandse maatschappelijk werker (inclusief tolk) en Chinese ouderenconsulent. De ouderenconsulent is niet in dienst van onze stichting maar houdt wel spreekuur op basis van afspraken die wij gemaakt hebben met zijn werkgever VÓÓR Welzijn. Dit geldt ook voor de maatschappelijk werker in dienst van Zebra Welzijn. 

Contact
De Chinese Brug
Zuidwal 94
2512 XV Den Haag

070-3616689
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.